Tarieven

HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE IN ELST EN OMGEVING!

80% slaagt bij ons in 1 X keer voor het Praktijkexamen ! Bron CBR: Klik hiervoor op de website van het CBR: rijschoolgegevens.nl.
Hier zie je de examenresultaten van alle rijscholen in Elst en omgeving. Ieder kwartaal word dit ververst en het is een gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen 4 kwartalen.

Gastenboek
In ons “Gastenboek” kun je alle ervaringen lezen van leerlingen die bij ons gelest hebben. Mond tot mond reclame is onze referentie!

Zelf online je rijles inplannen
Via onze rijles App kun je tot maar liefst vier weken vooruit, zelf online je rijlessen inplannen bij al onze rijinstructeurs: Salie, Harriet, Osman, Yvonne, Marieke en Susanne.
Hier zie je ook je voortgangskaart, je saldotegoed, je urenoverzicht en alle gemaakte afspraken. Zo is en blijft alles transparant en overzichtelijk voor iedereen!

GRATIS Theorieles !
Iedere woensdagavond is er theorieles van 19.00 uur tot 21.00 uur op ons kantoor aan de Rijksweg-Zuid 1a in Elst. Bij afname van een lespakket 2,3,4 en 5 heb je recht op een aantal uur gratis theorieles. Je kunt je hiervoor heel gemakkelijk online inschrijven. Deze theorielessen sluiten perfect aan met de door jou verkregen I-theorie. Dit is een digitale theorieopleiding en bestaat uit compleet online theorieboek met maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Voordelige lespakketen:
Wij hebben meer dan 19 jaar instructeurservaring. Naast hoge vakkundige lessen, bieden wij ook voordelige lespakketten aan. Samen met de instructeur/instructrice bekijk je tijdens de proefles, welk pakket het beste bij je past. Mocht je na het behalen van je rijbewijs nog saldo rijles tegoed over hebben, dan krijg je dit vanzelfsprekend terugbetaald conform lespakket ! Wij geven altijd rijlessen van 90 minuten, want dat blijkt het meest efficiënt, zo haal je namelijk het maximale uit je rijles en voorkom je taxirijden!

We hopen je snel te zien !

Pakket 1

€1195

20 uur 

Examen CBR

I-TheoriePakket 2

1415

25 uur

Examen CBR

I-Theorie

GRATIS 2 UUR
Klassikaal theorieles
op woensdagavond

Voordeel 80,00

Pakket 3

€1635

30 uur

Examen CBR

I-Theorie

GRATIS 2 UUR
Klassikaal theorieles
op woensdagavond

Voordeel 90,00

Pakket 4

€1811

34 uur

Examen CBR

I-Theorie

GRATIS 6 UUR
Klassikaal theorieles
op woensdagavond

Voordeel 113,00

meest gekozen!!

Pakket 5

€ 2075

40 uur

Examen CBR

I-Theorie

GRATIS 6 UUR
Klassikaal theorieles
op woensdagavond

Voordeel 125,00

Share :