Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Onze rijschool bestaat al meer dan 20 jaar.

Wij zijn een heel hecht team, die bestaat uit 5 vrouwen en 5 mannen:
Vrouwen: Yvonne, Harriet, Marieke, Brenda en Susanne
Mannen: Salie, Robbin, Osman Michael en Dennis

Wij hebben de beschikking over een professionele klantenservice, die de instructeurs en leerlingen ondersteunt.

Door onze wijze van lesgeven, leer je op een leuke en veilige manier autorijden. Je kunt bij ons zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. Iedere leerling krijgt bij ons een rijopleiding op maat aangeboden. De rijlessen worden afgestemd op jouw eigen niveau.

Wij kunnen je de garantie geven dat je een hoogstaande opleiding aangeboden krijgt, omdat onze rijinstructeurs jarenlange ervaring hebben. Ook hebben wij een enorm hoog slagingspercentage dat u kunt terugvinden op de website van het CBR: rijschoolgegevens.nl. Dit alles kunnen wij je aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs! (zie hiervoor onze pakketten) Wij verwijzen je hierbij ook graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam om ervaringen van andere leerlingen te lezen die bij ons zijn geslaagd..


Wij zijn aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB) en Stichting Rijschool Belangen (SRB).

Groeten Team Rijschool Westeraam

shadow

"Mond tot Mond reclame is onze referentie"

shadow
wiezijnwij_foto2
shadow

Waar geven wij rijles?

Wij geven hoofdzakelijk rijles in #Elst, maar ook #Arnhem #Huissen #Bemmel #Angeren #Gendt #Haalderen #Valburg en #Driel . Mocht je uit een andere woonplaats komen dan bieden we altijd de mogelijkheid lessen te starten en te eindigen op een centraal punt. Dit kun je met onze telefoniste afstemmen.

Wij verwijzen je hierbij graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam voor ervaringen van andere leerlingen. Bij Rijschool Westeraam krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden. Bij ons worden de rijlessen afgestemd op jouw eigen niveau. Niet alleen het behalen van het rijbewijs staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook dat je veilig en verantwoord leert autorijden.