Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Onze rijschool bestaat al meer dan 18 jaar.

Wij zijn een heel hecht team, die bestaat uit 5 vrouwen en 3 mannen.
Al onze instructeurs zijn heel erg gedreven en prestatiegericht. Iedereen werkt bij ons in loondienst ! Hierdoor hebben we een gezamenlijk belang.
(We werken niet met een franchise-module, zoals bij vele andere rijscholen!)

Daarnaast hebben wij de beschikking over een professionele klantenservice, die de instructeurs en leerlingen ondersteunt.

Door onze wijze van lesgeven, leer je op een leuke en veilige manier autorijden.
Je kunt bij ons zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten.
Wij zijn aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB) en Stichting Rijschool Belangen (SRB). Wij kunnen je dan ook de garantie geven dat je een hoogstaande opleiding aangeboden krijgt, omdat onze rijinstructeurs jarenlange ervaring hebben. Dit alles kunnen wij je aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs! (zie hiervoor onze pakketten)


Wij verwijzen je hierbij ook graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam om ervaringen van andere leerlingen te lezen.
Iedere leerling krijgt bij ons een rijopleiding op maat aangeboden. De rijlessen worden afgestemd op jouw eigen niveau.

Groeten Team Rijschool Westeraam

shadow

"Mond tot Mond reclame is onze referentie"

shadow
wiezijnwij_foto2
shadow

Waar geven wij rijles?

Wij geven hoofdzakelijk rijles in #Elst, maar ook #Arnhem #Huissen #Bemmel #Angeren #Gendt #Haalderen #Valburg en #Driel . Mocht je uit een andere woonplaats komen dan bieden we altijd de mogelijkheid lessen te starten en te eindigen op een centraal punt. Dit kun je met onze telefoniste afstemmen.

Wij verwijzen je hierbij graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam voor ervaringen van andere leerlingen. Bij Rijschool Westeraam krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden. Bij ons worden de rijlessen afgestemd op jouw eigen niveau. Niet alleen het behalen van het rijbewijs staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook dat je veilig en verantwoord leert autorijden.

Share :