Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Onze rijschool bestaat al sinds 2001. Wij staan voor pure kwaliteit en continue innovatie.

Wij reden 16 jaar onder de naam Frank Driessen/Salie.
Nu zijn wij: Frank, Salie, Jimmy, Harriet en Yvonne na al die jaren van intensieve samenwerking toegegroeid naar een nieuwe naam, die ons allemaal past en helemaal thuishoort bij Elst: RIJSCHOOL WESTERAAM !

Uiteraard kun je rekenen op dezelfde kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, zoals je dat van ons gewend bent! Zo zijn we te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bieden wij onze lessen op de modernste manier aan.

Door onze wijze van lesgeven, leer je op een leuke en veilige manier autorijden. Je kunt bij ons zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten, doordat wij aangesloten zijn bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB) en Stichting Rijschool Belangen (SRB). Wij kunnen je dan ook de garantie geven dat je een hoogstaande opleiding aangeboden krijgt, omdat onze rijinstructeurs jarenlange ervaring hebben. Dit alles kunnen wij je aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs! (zie hiervoor onze pakketten)


Wij houden ook een kantoor. Loop eens vrijblijvend naar binnen voor meer informatie over onze rijschool aan de Rijksweg Zuid 1a in Elst. De koffie staat hier voor je klaar!

Groeten Team Rijschool Westeraam

shadow

"Mond tot Mond reclame is onze referentie"

shadow
wiezijnwij_foto2
shadow

Waar geven wij rijles?

Wij geven hoofdzakelijk rijles in Elst en Arnhem, maar ook in Huissen, Oosterhout, valburg, Bemmel, Lent, Driel, Haalderen en Gendt. Mocht je uit een andere woonplaats komen dan bieden we altijd de mogelijkheid lessen te starten en te eindigen op een centraal punt (bijv. station Elst of Arnhem).

Wij verwijzen je hierbij graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam voor ervaringen van andere leerlingen. Bij Rijschool Westeraam krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden. Bij ons worden de rijlessen afgestemd op jouw eigen niveau. Niet alleen het behalen van het rijbewijs staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook dat je veilig en verantwoord leert autorijden.

Share :